Hirdetés

Így tisztelegnek a gyerekek Chadwick Boseman előtt

|

A Fekete Párduc rajongói saját szentélyeket állítanak játékaikból.

Hirdetés

Lesújtó hírrel szembesült a világ nemrég: a Fekete Párduc sztárja, Chadwick Boseman mindösszesen 43 évesen elhunyt. Mint kiderült, már hosszú ideje küzdött súlyos betegségével, pályafutása legfontosabb évében, 2016-ban diagnosztizálták harmadik stádiumú vastagbélrákkal, amely idén rosszabbodott. Boseman az önálló Fekete Párduc filmet és a további felbukkanásait (Amerika Kapitány: Polgárháború, Bosszúállók: Végtelen háború és Végjáték) is betegen forgatta, emellett pedig maradt ereje másokat támogatni is, ami miatt maximális tisztelet jár neki. 

Hirdetés

Nem véletlen, hogy olyan sokan emlékeztek meg róla a halála után: a Bosszúállók szereplői és más színészek is elbúcsúztak tőle, a Marvel pedig külön videót készített a tiszteletére. De nem csupán a családja, barátai és ismerősei gyászolták a színészt, hanem a rajongói is, köztük a leglelkesebbekkel: a gyerekekkel. Sokuk számára példakép volt Wakanda királya, így szívbemarkolóak azok a fotók, amiket a szülők töltöttek fel a közösségi oldalakra. A legsokatmondóbb poszt talán Mark Ruffalóhoz köthető, a Hulkot életre keltő színész a következő bejegyzést osztotta meg Twitteren:

Érdemes megnézni az ABC News válogatását is, valamint egy apuka, King Westbrook és egy anyuka, Sopia Radebaugh fotóit is, amik szintén hűen tükrözik, hogy Fekete Párduc mennyit jelent, és Chadwick Bosemannek mennyire fontos szerepe volt abban, hogy ez kialakuljon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)