Hirdetés

Így zajlott a Shazam! Fury of the Gods forgatása

|

A 2019-ben megjelent film folytatására még várni kell, de a DC FanDome-nak köszönhetően kaptunk egy kis betekintést a produkciós csapat munkájába.

Hirdetés

A 2021-es DC FanDome felhozatalából nem maradhatott ki Billy Batson, vagyis Shazam sem, akit 2023-ban láthatunk újra a mozivásznon. A Fury of the Gods alcímet viselő folytatást az első részhez hasonlóan David F. Sandberg rendezi Henry Gayden forgatókönyvíró közreműködésével.

Nyáron már láthattuk, hogy Shazam és társai felújított öltözékben harcolnak majd Lucy Liu Kalypsója és Helen Mirren Hesperája ellen.

Hirdetés

A legújabb forgatási videóban láthatjuk, hogy mennyi helyszínen, milyen részletesen felépített szetteken dolgozott a produkciós csapat, illetve kiderült, hogy többféle mítikus lény is fel fog majd bukkanni a történetben.

Shazam szerepében természetesen maradt Zachary Levi, mellette Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Adam Brody, Meagan Good, Grace Fulton, ROss butler, Marta Milans, D.J. Cotrona és Djimon Hounsou láthatóak majd a főbb szerepekben.

A jelenlegi tervek szerint a Shazam! Fury of the Gods bemutatója 2023. június 2-án lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)