Hirdetés

Ilyen filmek és sorozatok indítják be az új DC filmes univerzumot

|

James Gunn bejelentett tíz DC-projektet, mi pedig összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat róluk.

Hirdetés

Izgalmas volt tegnap este netközelben lenni világhálón lenni,, hiszen nem lehetett úgy megnyitni egy közösségi oldalt vagy online magazint, hogy ne ugrott volna elénk mindaz, amit a DC Studios vezetői terveznek a Warner Bros. DC-részlegével a közeljövőre nézve, a kommentszekciókban pedig mentek a viták arról, hogy mi várós, és mi nem. 

A tervek között helyet kapott többek között egy új Superman és Batman film is, de előbbiben nem Henry Cavill, utóbbiban pedig nem Robert Pattinson fog játszani (Pattinson viszont vissza fog még térni a Denevérember bőrébe bújva, ugyanis a Batman 2 premierdátumát is kitűzte a stúdió). 

Hirdetés

Rengeteg információ került ki egyszerre a DCU és az ebbe nem illő DC Elseworlds (ide tartozik például a Batman 2 és a Joker 2 is) kapcsán is, így nem meglepő, ha sokan lemaradtak egyes fontos vagy érdekes részletekről. Annak érdekében, hogy minden lényeges tudnivaló egy helyen meglegyen, összeállítottuk az alábbi videót, így kevesebb mint tíz percet végignézve képbe kerülhettek mindazzal, ami meghatározza az újratervezett DC filmes univerzum következő időszakát. 

Ti mit vártok leginkább a bejelentett projektek közül és mi a véleményetek az új irányról?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)