Hirdetés

Ilyen helyen laknak majd az Avatar 2 vízparti na'vijai

|

A film egyik producere osztotta meg azt a képet, melyen a Pandora tengerei mellett lakó őslakosok egyik épületét láthatjuk.

Hirdetés

Az Avatar 2 forgatásai már tavaly ősszel lezárultak, azonban egy ilyen film esetében nyilvánvaló, hogy az igazi kihívást az utómunkálatok jelentik, melyek során létrehozzák azt a szemkápráztató világot, melyben a történet játszódik. Erre a jelenlegi tervek szerint még további két évet szán a stúdió, hiszen a premiert 2022 decemberére tűzték ki.

Ezen franchise esetében fokozottan a látványon van a hangsúly, így a rajongók már alig várják, hogy végre vethessenek néhány pillantást a film egyes jeleneteire, most azonban kénytelenek vagyunk egy koncepciós képpel beérni.

Hirdetés

A tervet Jon Landau, a film egyik producere osztotta meg, aki a Behind Pandora nevű műsorában beszélgetett a film egyik művészével. A képen a na'vik egyik víz mellet élő törzse, a Metkayinák egyik épületét láthatjuk. Az Avatar 2-ben nagyon fontos szerepet kap majd a tengeri környezet, így izgalmas, hogy láthatunk némi betekintést egy ilyen településbe:

Bár az első film történetét legjobb esetben is középszerűnek nevezhetjük, a látványvilág terén nyújtott úttörő szerepét azonban nem tagadhatjuk el tőle. Reményeink szerint ebben a második rész sem marad majd el elődjétől, hiszen egy lélegzetelállító tengeri környezettet bármikor szívesen megcsodálunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)