Hirdetés

Ilyen is lehetett volna a Pókember: Hazatérés Keselyűjének kinézete

|

Spider-Man rajongóknak érdekes lehet: egy koncepciós rajz megmutatja Michael Keaton karakterének alternatív változatát.

Hirdetés

Mivel a koronavírus-járvány miatt hosszú hónapokig álltak a filmforgatások, ezért többek között a Pókember: Idegenben folytatása is csúszik, az eredetileg 2021. november 5-re tervezett premierre csak 2021. december 17-én számíthatunk. Az új rész mozikba kerüléséig pedig nem marad más hátra, mint a nosztalgiázás, amit megtehetünk az eddigi filmek újranézésével, de akár kulisszák mögötti tartalmakkal is. Legutóbb Tom Holland pókemberes szereplőválogatásának felvételét nézhettük meg, most viszont a Pókember: Hazatérés antagonistája került a középpontba.

Hirdetés

A Pókember: Hazatérés egyik legnagyobb pozitívuma a Michael Keaton által zseniálisan megformált Adrian Toomes, azaz Keselyű volt, aki alaposan megnehezítette a fiatal falmászó életét, viszont eredetileg nem a filmben látott kinézettel képzelték el a klasszikus Pókember-gonoszt.

Ryan Meinerding dizájner, a Marvel Studios vizuális részlegének egyik vezetője osztott meg egy koncepciós rajzot róla, hogy milyen alternatív ötlet született Keselyű kinézetére. Ezen jóval robusztusabb és futurisztikusabb lett volna Toomes madárjelmeze: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Unused Vulture design from Spider-man: Homecoming

Ryan Meinerding (@ryan_meinerding_art) által megosztott bejegyzés,

Remélhetőleg Michael Keaton visszatér még Keselyűként, mondjuk egy Sinister Six filmben. Nektek hogy tetszett a karakter dizájnja? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)