Hirdetés

Ilyen jelmezben lesz a DC új hőse, Blue Beetle

|

A főszerepben a Cobra Kai fiatal színészével.

Hirdetés

A Warner Bros. már korábban egyértelművé tette, hogy nem csupán a mozikba gyárt filmeket, hanem kifejezetten a streamingszolgáltatását, az HBO Maxot is szeretné erősíteni egész estés darabokkal, és nem csupán animációsokkal. Ezek közé tartozik majd egy talán kevésbé ismert DC karakter, Blue Beetle, avagy Kék Bogár is, aki már 1939-ban felbukkant a füzetek lapjain.

Az idők során többen is magukra vették a hős személyazonosságát, a mexikói-amerikai Jaime Reyes a harmadik, és az ő történetét ismerhetjük majd meg az Angel Manuel Soto (Charm City királyai) rendezésében készülő filmben. 

Hirdetés

Miután a tinédzser Jaime megtalálta a Kék Bogár szkarabeuszt, az álmában beágyazódott a gerincébe, így Reyes nem csupán egy ütős földönkívüli páncéllal lett gazdagabb, ami erősebbé és gyorsabbá tette, de képes fegyvereket, pajzsokat és szárnyakat is létrehozni vele. Az adaptációban a Cobra Kai sorozatból ismert Xolo Maridueña bújik a karakter bőrébe, aki beköszönt a DC Fandome során is, és bár csak egy képet hozott magával a jelmezéről, a Blue Beetle rajongók így is örülni fognak: 

A Blue Beetle film valamikor 2022-ben futhat be, kizárólag az HBO Maxra. Addigra remélhetőleg már Magyarországon is elrajtol a szolgáltatás az HBO GO helyett. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)