Hirdetés

Ilyen lehetett volna a LEGO Batman film törölt folytatása

|

A film tervezett rendezője beszélt a LEGO Batman Movie 2 részleteiről.

Hirdetés

A The LEGO Batman Movie egyértelműen az elmúlt évek egyik legjobb animációs filmje, sőt, sokak szerint a valaha volt egyik legjobb Batman film is egyben. Úgy tűnik azonban, hogy nem mostanában lesz folytatás, hiszen jogi okok miatt törölték a korai állapotban lévő második részt.

Chris McKay most a Collidernek adott interjúban több részletet is elárult az elkaszált filmmel kapcsolatban, kezdve azzal, hogy mi áll a törlés mögött.

Hirdetés

Amint az korábban is írtuk, sajnos jogi okai vannak annak, hogy valószínűleg sosem készül majd el a LEGO Batman 2:

"Mivel a LEGO elhagyta a Warner Brothers családot és már az Universalhoz tartozik, így sajnos nem valószínű, hogy elkészülhet a LEGO Batman folytatás."

McKay a sztoriról is mesélt, amit a Keresztapa 2-höz hasonlított. A film Batman kapcsolatát mutatta volna be a Justice League tagjaival és Supermannel. A sztori a stáb szerint nagyon részletes lett volna és egyben szórakoztató, amit kevés film mondhat el magáról.

Az első film központi eleme volt a család, McKay szerint pedig ezen a szegmensen is fejlesztettek volna a folytatásban.

"Barátság. Változás. Arról lett volna szó, hogy milyen nehéz a változás. A hajlandóság a változásra és követni egy új utat, amit magadnak taposol ki. Mindezt úgy, hogy talán nem úgy bántál a barátaiddal, ahogyan azt megérdemelték volna. A régi barátaid talán nem látják majd az új arcodat."

A filmhez sok szinkronszínész tért vissza az előző filmből és új nevek is feltűntek. A hangokat olyan színészek kölcsönözték, mint Ralph Fiennes, Jenny Slate, Mariah Carey, Jason Mantzoukas, Billy Dee Williams vagy Jemaine Clement. Bizony kölcsönözték, szó sincs feltételes módról. McKay és a stáb ugyanis rengeteg anyagot felvettek még a film törlése előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)