Hirdetés

Ilyen lenne a Family Guy '80-as évekbeli sitcomként

|

Az, hogy ennek megmutatásához egy mesterséges intelligenciát vettek igénybe, külön érdekessé teszi az egészet.

Hirdetés

Egészen elképesztő dolgokra képesek a mesterséges intelligenciát használó kép- és szöveggenerátorok, különösen a Midjourney, amit a Lyrical Realms csatorna mögött álló alkotó is segítségül hív videói elkészítéséhez.

Három nap alatt 1,8 millióan látták már az alábbi előzetest, ami azt mutatja meg, milyen lett volna a Family Guy egy '80-as évekbeli, élőszereplős családi sitcomként. Az MI által generált képek hibátlanok, ha nem tudnánk, hogy hogyan készültek, simán elhinnénk, hogy valóban volt egy ilyen sorozat.

Hirdetés

A Lyrical Realms legenerálta Griffinék házát kívül-belül (nem lett pont ugyanolyan, mint a rajzfilmben, de ez részletkérdés), illetve az összes fontos szereplőt: Petert, Loist, Christ, Meget, Quagmire-t, Joe-t, Clevelandet, a csirkét, akivel Peter verekszik, valamint Stewie-t és Briant is. Utóbbiak pont úgy néznek ki, mint a multiverzumos részben, amiben emellett Disney-karakterekként és gyurmafiguraként is láthatjuk őket.

Hogy tetszik?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)