Hirdetés

Ilyen lenne a Harry Potter, ha J. K. Rowling a zombiapokalipszis közepén álmodta volna meg

|

Nem tudjuk, hogy működne-e egy zombis Harry Potter-film, de kétségtelenül izgalmasan néz ki.

Hirdetés

J. K. Rowling olyat alkotott a Harry Potter franchise-zal, amihez foghatót csak nagyon kevés embernek sikerült letennie az asztalnak. A regényeket rengetegen olvassák, egy teljes generáció nőtt fel rajtuk, de a filmek is hatalmas rajongótáborral rendelkeznek. Mindezt tetézi, hogy az idén megjelent Hogwarts Legacy egy igazi álomjáték a Roxfort szerelmeseinek, az HBO pedig nemrég bejelentette, hogy tovább bővül az univerzum.

Hirdetés

A streamingszolgáltató által beherangozott sorozatról még nem sok mindent tudunk, egyet azonban így is biztosan kijelenthetünk:

nem fogják zombik megszállni a Roxfortot.

Ezt azért fontos leszögezni, mert az alábbi képek bár nagyon ötletesek, és kétségkívül elindítanak bizonyos fogaskerekeket a fejünkben, tuti biztos, hogy semmi közük a valósághoz. Már csak azért sem, mert csupán egy MI által generált képsorozatról van szó, de legalább most már tudjuk, milyen lenne, ha az eredeti gárdával forgatnának egy zombis Harry Potter-filmet. A nosztalgia kedvéért még Alan Rickman és Robbie Coltrane is feltűnik:

A zombiapokalipszis alatt játszódó Harry Potter-film ötletéből kiindulva, ti milyen alternatív valóságokban tudnátok elképzelni a varázsvilág jól ismert karaktereit?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)