Hirdetés

Ilyen lenne a The Boys főgonosza Amerika Kapitány szerepében

|

BossLogic elképzelte, hogy milyen lenne egy szerepcsere az Amerika Kapitányt játszó Chris Evans és a Homelandert megformáló Antony Starr között. Nem mondjuk, hogy nem néznénk meg a képernyőn is.

Hirdetés

Nemrég vált elérhetővé a The Boys második évada, melyben az alkotók még komolyabban vették szent hivatásukat, hogy a képregényfilmek pátoszát lerántsák a mocsokba, és megfürdessék egy kád vérben, meg némi emberi belsőségben.

Mivel a sorozat eleve egy műfajkritikus alkotás, így nem csoda, ha könnyen asszociálunk belőle más szuperhősökre. Akik pedig egy kis művészi vénával is meg vannak áldva, azok meg is mutathatják elképzeléseiket a nagyvilágnak.

Hirdetés

BossLogic előszeretettel készít el képeket olyan filmekről és szereposztásokról, melyek egyelőre csak a rajongók fantáziájában élnek. Ezzel akkora hírnévre tett szert, hogy nemrég a Ubisoft a készülő Assassin's Creed Valhallát is az ő közreműködésével jelentette be

Az internetes művész most Chris Evans-t képzelte bele a The Boys nárcisztikus szuperhőse, Homelander szerepébe, míg Antony Starrt Amerika Kapitányként jelenítette meg. A szerepcsere kifejezetten jól sült el, pláne Evans esetében, akit a változatosság kedvéért tényleg megnéznénk egy negatív szerepben is. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Quick World swaps 😁

Bosslogic (@bosslogic) által megosztott bejegyzés,

Persze Homelander elsősorban Superman negatív másának tekinthető a sorozatban, de a hazafias szólamok miatt az Amerika Kapitány párhuzam is megállja a helyét.

Szerintetek ki lenne még jó a fönti szerepekre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)