Hirdetés

Ilyen lenne az élőszereplős Rick és Morty Christopher Lloyddal

|

Fájdalmasan rövid, ám annál zseniálisabb kisfilmmel lepte meg a rajongókat az Adult Swim.

Hirdetés

Alighanem mindenki izgatottan várja már a hétvégét, aki kedveli e szokatlan nagypapa-unoka páros őrültnél őrültebb kalandjait, hiszen szeptember 5-én egyórás fináléval zárul a széria ötödik évada. Ebből az apropóból közzétett az Adult Swim egy mindössze 14 másodperces anyagot, ami mindennél egyértelműbben bizonyítja, hogy élőszereplős formátumban is tökéletesen működne a Rick és Morty.

Persze ehhez az is kell, hogy megfelelő színészeket válasszanak ki a címszerepekre, mint jelen esetben Christopher Lloydot és Jaeden Martellt.

Hirdetés

Az előbbit azt hiszem, senkinek sem kell bemutatni, a Vissza a jövőbe trilógia Emmett Brown dokija alighanem a legmélyebb álmából felébresztve is egy szempillantás alatt át tudna lényegülni egy őrült, ám ártalmatlan tudóssá. Jaeden Martell nevét olvasva valószínűleg kevesebben kezdenek el ámuldozni, de ha hozzátesszük, hogy ő alakította a kimagaslóan sikeres Az (It) rebootban Bill Denbrough-t, akkor néhányan talán felismerik.

Egyelőre nem tudni, hogy a kisfilmnek van-e bármilyen egyéb célja túl azon, hogy felcsigázza érdeklődésünket az évadzáró előtt. Mindenesetre a közösségi oldalakon (élükön a Twitterrel) aktív rajongók máris fellelkesedtek, és egyre nagyobb számban teszik fel a kérdést, hogy mi van, ha az Adult Swim tényleg élőszereplős sorozatot (vagy legalább csak egy epizódot) készít Rick és Morty kalandjaiból.

Ti néznétek?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)