Hirdetés

Ilyen lenne egy Star Wars-film, ha Wes Anderson rendezné

|

Anderson-filmről lévén szó, nyilván játszana benne Owen Wilson is.

Hirdetés

Tavaly decemberben már írtunk arról, hogy valaki a Midjourney képgeneráló MI segítségével elképzelte, milyen Alien-filmet rendezhetne Wes Anderson. Nos, a jelek szerint másoknak a messzi-messzi galaxis kapcsán is eszébe jutott egy hasonló koncepció. Meg is van a fiktív film címe: Galactic Menagerie.

Nyilván most is arról van szó, hogy valaki ügyes parancsokat adott egy MI-nek, nem a Lucasfilm szerződtette le Wes Andersont, de a végeredmény ettől még pazar lett, remekül sikerült visszaadni a rendező filmjeinek teljesen egyedi képi világát.

Hirdetés

Megvan a szereposztás is: Timothée Chalamet lenne Luke Skywalker, Scarlett Johansson alakítaná Leia hercegnőt, Han Solo szerepe Edward Nortonhoz kerülne, Bill Murray lehetne az öreg Obi-Wan Kenobi, Jedd Goldblum keltené életre az Uralkodót, míg Willem DafoeTarkin nagymoffot. Adrien Brody bújhatna Csubakka jelmezébe, és természetesen nem maradhatna ki Darth Vader sem, akit Anderson egyik legnagyobb kedvence, Owen Wilson játszhatna el.

Mindez így fest a fiktív előzetesben:

Inkább meg sem merjük kérdeni, hogy megnéznétek-e tényleg egy ilyen Star Wars-filmet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)