Hirdetés

Ilyen lenne Gal Gadot a hetvenes évek Wonder Womanjeként

|

A deepfake rémisztő technológiájával már a hetvenes évek Wonder Woman sorozatában is láthatjuk korunk Csodanőjét, aki szegény Lynda Cartert löki ki a nyeregből. Groteszk időutazás.

Hirdetés

A legtöbben csak azt várják, hogy legalább 1984-ben lehessen már látni Wonder Womant, de sajnos az idei, koronavírussal megátkozott év nem arról szól, hogy moziélményekkel gazdagodunk.

Marad tehát a várakozás, az első film felidézése (mondjuk egy jó kis GS kvíz segítségével), vagy akár ábrándozhatunk arról is, hogy milyen lenne Gal Gadot a klasszikus Wonder Woman tévésorozatban a hetvenes években. Illetve már nem is kell ábrándozni, mert a deepfake forradalom ezt is elhozta nekünk. 

Hirdetés

Az 1972-ben Amerika szépeként ismert Lynda Carter persze több elismerést érdemelne, minthogy megkapja a testére Gadot sablonosan távolba révedő fejét, hiszen akkoriban hatalmas sikert futott be a három évadot megélt sorozat, de lépjünk túl most a morális korlátokon, és fogadjuk be a kellemesen kínos élményt Deepfakernek köszönhetően:

Egyébként pletykáltak már arról, hogy Patty Jenkinsszel való jó viszonya, és korábbi legendás szerepe okán Lynda Carter is cameózhatna egyet a filmekben, ezt még meglátjuk. Megérdemelné.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)