Hirdetés

Ilyen lenne, ha Tom Holland Pókembere is csatlakozna a Pókverzumhoz

|

A Pókember: Irány a Pókverzum folytatása felsorakoztathatná a Pókember: Nincs hazaút hálószövőit is.

Hirdetés

A 2018-ban bemutatott Pókember: Irány a Pókverzum! talán nem a legtöbb bevételt összehozó Pókember film (90 millió dollárból 375 milliót termelt), de az egyik, hanem a legzseniálisabb, amely már azelőtt bemutatta a mozikban a különböző univerzumok hálószövőinek összehozását, hogy a 2021-es Pókember: Nincs hazaút előállt volna vele (sőt, valószínűleg nagyban hozzájárult ehhez). 

A Sony Pictures nem is teketóriázott sokat, zöld utat adott a folytatásnak, amely két részre bontva érkezik meg: 2023-ban jön a Spider-Man: Across the Spider-Verse, majd 2024-ben várhatóan a Spider-Man: Beyond the Spider-verse is befut. A készítők nem aprózzák el, a hírek alapján a folytatás 240 karaktert vonultat majd fel, amelyek közül nem mindegyik pókvariáns lesz, de sok igen, és köztük van a 2099-es Pókember, Miguel O'Hara (Oscar Isaac) és Spider-Punk (Daniel Kaluuya) is. 

Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút rajongóinak persze nem lenne ellenére, ha a film Peter Parker-változatai, azaz Tom Holland, Tobey Maguire és Andrew Garfield is cameóznának az Across the Spider-Verseben. Hogy ez összejön-e, azt egyelőre nem tudni, mindenesetre a vizuális effektekkel foglalkozó Corridor Crew elképzelte és megmutatta, hogy milyen lenne, ha igen. A csapat a saját fantáziája mellett egy mesterséges intelligencia segítségével érte el, hogy Holland úgy nézzen, mint a Pókember: Irány a Pókverzum világának többi szereplője, de nem csak ő: az MCU több ismert karaktere és néhány szürreális arc is felbukkan a kisfilm során. Nézzétek csak: 

Ha kíváncsiak vagytok a Spider-Man: Everyone's Home megvalósítására is, akkor ne hagyjátok ki a hogyan készült videót sem, amelyen a Corridor Crew tagjai mesélnek a háttérinfókról: 

Ti örülnétek neki, ha Tom Holland, Tobey Maguire és Andrew Garfield Pókemberei is benne lennének a Spider-Man: Across the Spider-Verse-ben?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)