Hirdetés

Ilyen lenne Yennefer a Cyberpunk 2077 világában

|

Ríviai Geralt szerelme már Night Cityben is hódít egy cosplayer jóvoltából.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077-tel kapcsolatos hírekbe valószínűleg még évekig kötelező lesz beleírni az olyan szófordulatokat, mint a "botrányos indulás", vagy a "szerencsétlen rajt", ám ennek ellenére a bőszen javítgatott játéknak vannak jó oldalai is, például a téma által megihletett cosplayek garmadája.

Nemrég például Molzenna lélegzetelállító Judy Alvarezére csodálkozhattunk rá, most pedig itt egy újabb látványos megvalósítás az Oksana_Frost nevű fotós-cosplayertől, aki a Vaják-univerzum varázslónőjét, Vengerbergi Yennefert turbózta fel a Cyberpunk 2077 világához illően.

Hirdetés

Az orosz hölgy az Instagramján osztotta meg legújabb alkotásait, melyeken jól látható, hogy a szörnyvadász Geralt fejét is elcsavaró varázslónő bizony belevetette magát az implantok világába, némi futurisztikus technológiával egészítve ki az ősi mágia nyújtotta lehetőségeit. A Night Cityben uralkodó divatról árulkodik még a ruházat mintája is, amit remekül ellensúlyoz a karakter jellegzetes medálja.

Egyébként nem ez az első eset, hogy a Cyberpunk és a Witcher világa találkoznak: a készítők például Cirit is elrejtették a nagyvárosban, aki a CP2077-cosplayek körében is népszerű választásnak számít.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)