Hirdetés

Ilyen lesz a Disney+ magyar felülete

|

Nemrég kiderült, hogy a Disney+ mikor jön hazánkba és mennyibe fog kerülni az előfizetés, most pedig a lokalizált kezelőfelület is megmutatta magát néhány kiszivárgott fotón.

Hirdetés

Pár órája derült ki a The Walt Disney Company sajtóközleményéből, hogy a Disney+ Magyarországon 2022. június 14-én fog elrajtolni, az előfizetés havonta 2490 forintba, egyéves viszonylatban pedig 24 900 forintba kerül majd. A streamingszolgáltatás kínálatában a saját gyártású alkotások mellett olyan brandek sorozatai és filmjei lesznek megtalálhatóak, mint a Disney, a Marvel, a Pixar, a Star Wars és a NatGeo. 

Hirdetés

A lokalizált Disney+-szal kapcsolatban a következő hetek folyamán fogunk majd további információkat kapni, azonban a Műsoron.hu beszámolója szerint az egyik olvasójuknak köszönhetően már megnézhetjük, hogyan fog festeni a platform magyar felülete. Vethetünk egy pillantást a lefordított kezdőoldalra és néhány kiemelt cím műsorlapjára is, egy galériába szedtük össze őket: 

A cikk és más hazai források alapján a háttérben gőzerővel készülnek a szinkronok is a Disney+ sorozataihoz és filmjeihez, a Mentrum információi szerint például A Sólyom és a Tél Katonája széria a megszokott hangokat kapja a Mafilm Audio Kft.-nek köszönhetően. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nektek hogy tetszik a felület?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)