Hirdetés

Ilyen lesz a Lightyear, a Pixar filmje arról az emberről, akiről a Toy Story Buzz figuráját mintázták

|

Előzetest kapott az animációs film, amiben Chris Evans adja a főszereplő hangját.

Hirdetés

Még tavaly decemberben jelentette be a Disney, hogy a Pixar egy különleges Toy Story spin-offot készít, aminek főszereplője Buzz Lightyear - nem a játékfigura, hanem az az űrhajós, akiről a játékot készítették. Azt is tudtuk, hogy hangját nem Tim Allen fogja adni, hanem Chris Evans, amiből most az első, rövid előzetesnek köszönhetően kapunk is egy kis ízelítőt.

Hirdetés

A film nem csak a témája miatt lesz érdekes, a látványa is lenyűgöző. Elképesztő, hova jutott az animációs filmek szintje az első Toy Story premierje óta.

A videó egyben azt is megerősíti, hogy a premier 2022 nyarára várható, a Disney június 17-ét tűzte ki. Ez lesz az év második Pixar-filmje a Pirula panda (Turning Red) után.

Nektek hogy tetszik?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)