Hirdetés

Ilyen lesz a női Thor öltözéke a Thor: Szerelem és mennydörgésben

|

Natalie Portmant újra Jane Fosterként láthatjuk majd a filmben, és most megtudtuk, milyen viseletben néz majd szembe a kihívásokkal.

Hirdetés

A Marvel Studios marketingesei most a Doctor Strange az őrület multiverzumában promózásával vannak elfoglalva, pedig ezt alig néhány héttel követi majd a 2022. július 8-án debütáló Thor: Szerelem és mennydörgés. Egy-két infót tudunk róla, de az első előzetesre még várnunk kell, így arra is, hogy megnézhessük, hogyan festenek majd a főszereplők teljes valójukban.

A figuragyártók közül viszont nem fogja vissza magát mindenki, a Bandai S.H. Figuarts termékvonalának új tagjaként bemutatkozott Jane Foster Thor jelmezében.

Hirdetés

A promóképeken látható a teljes szett, valamint az is, hogy Jane a széthasadt Mjölnirt (tudjátok, amelyiket a Ragnarökben Hela intézte el) tartja a kezében, amit valami mágikus úton összeragasztottak. Nem elképzelhetetlen, hogy parancsra darabjaira bonthatja és azokkal támadhat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A jelmez maga eléggé hasonlít a 2014-ben bemutatott képregényes változatra, mint azt az alábbi galériában is megtekinthetitek.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)