Hirdetés

Ilyen lesz a Tudom mit tettél tavaly nyáron sorozat

|

Az Amazon Prime-ra készülő horrorszéria megkapta az első kedvcsinálóját.

Hirdetés

Pár hónapja jelentette be az Amazon Prime egy közleményben, hogy kik szerepelnek a streamingszolgáltatásra készülő Tudom mit tettél tavaly nyáron horror sorozatváltozatában, amely egyfajta modern értelmezése lesz az eredeti sztorinak. Ugyanazt a formulát is követik, mint az, vagyis egy csapat tinédzser sorsát követhetjük majd nyomon, akiket egy gyilkos fog üldözni. 

A sorozat írója és vezető producere Sara Goodman (Preacher, Gossip Girl - A pletykafészek), a pilotot pedig Craig Macneill (Channel Zero, The Boy) rendezte. 

Hirdetés

A Tudom mit tettél tavaly nyáron sorozat most megkapta az első előzetesét, amelyben szemügyre vehetjük az új helyszínt és szereplőket, és természetesen nem maradunk parás jelenetek nélkül sem, noha utóbbit agyonnyomja a trailerhez választott zene. Nézzétek meg, hogy nagyjából mire számíthattok a modern feldolgozástól, amely október 15-én debütál az Amazon Prime-on:

A főbb szerepekben Madison Iseman (Jumanji: A következő szint), Brianne Tju (47 méter mélyen 2), Ezekiel Goodman (Rat Bastard), Ashley Moore (Magányos páros), Sebastian Amoruso (Solve), Fiona Rene (Árok), Cassie Beck (Good Joe Bell), Brooke Bloom (Homecoming) és Bill Heck (Locke & Key) látható. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)