Hirdetés

Ilyen lesz Chris Evans és Ana de Armas vicces kémsztorija

|

Romantikából, humorból és akcióból sincs hiány a Ghosted előzetesében.

Hirdetés

Alapvetően arra használják a ghosting kifejezést, ha a másik fél látszólag előzmény nélkül eltűnik, nem ír és nem reagál semmire, szóval totálisan ignorál. Ebbe fut bele Chris Evans (a Marvel-filmek Amerika Kapitánya, A szürke ember) karaktere is az Apple TV+-ra érkező Ghosted című romantikus akció-vígjátékban, amelyben hiába tölt el feledhetetlen pillanatokat az Ana de Armas (Szöszi, A szürke ember) által megformált nő karjaiban, az rá sem hederít a későbbiekben.

Csakhogy hősünk nem hajlandó szembesülni a szörnyű igazsággal, ezért elhatározza, hogy felkeresi a lányt, végül azonban maga is meglepődik azon, hogy mi áll a dolog hátterében. Kiderül ugyanis, hogy Sadie (Armas) a CIA-nek dolgozik, a tét pedig sokkal nagyobb annál, hogy ki ír vissza kinek. 

Hirdetés

A filmet Dexter Fletcher (Rocketman, Eddie, a sas) rendezte Chris McKenna (Pókember: Nincs hazaút, A Hangya és a Darázs), Rhett Reese és Paul Wernick (Deadpool, Zombieland) forgatókönyve alapján, a két főszereplőn kívül pedig a stábot erősíti többek között Adrien Brody (A zongorista, A Grand Budapest Hotel), Tim Blake Nelson (Rémálmok sikátora, A hihetetlen Hulk), Marwan Kenzari (Aladdin, A halhatatlan gárda) és Amy Sedaris (BoJack Horseman, A megtörhetetlen Kimmy Schmidt) is. Az első előzetes ízelítőt ad a film minden részéből: 

A Ghosted április 21-én debütál az Apple TV+-on. Ti meg fogjátok nézni?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)