Hirdetés

Ilyen lesz Dave Bautista és M. Night Syamalan apokaliptikus pszicho-horrorja

|

Megkapta második szinkronos előzetesét a Kopogás a kunyhóban.

Hirdetés

Az indiai születésű M. Night Syamalan 1999-ben robbant be Hollywoodban a filmtörténelem egyik legnagyobb fordulatát bemutató Hatodik érzékkel, ám a színészettől a közelmúltban egészségügyi okokból visszavonulni kényszerült Bruce Willis és az akkor még csak 11 éves Haley Joel Osment főszereplésével forgatott pszichothriller sikerét azóta legfeljebb csak megközelítenie sikerült (A sebezhetetlen, Jelek), túlszárnyalnia sosem. Sőt a rendező hosszabb időre komoly alkotói válságba került, ám újabban már ismét sikerült letennie az asztalra pár, a pénztáraknál jobban teljesítő (A látogatás, Üveg, Idő), valamint a kritikusok által is kedvezően fogadott (Széttörve) produkciót.

Valamennyit tehát visszaszerzett megkopott hírnevéből, így szívesen dolgoznak vele a nagyobb stúdiók is, mint például a Universal, amelynek A kopogás a kunyhóban című pszicho-horrort készítette Dave Bautistával, a Harry Potter filmekből ismert Rupert Grinttel és a Mátrix: Feltámadások új Smith-ügynökével Jonathan Groff-fal.

Hirdetés

A Paul Tremblay regényéből táplálkozó történet szerint négy idegen túszul ejt egy családot, akiktől azt várják, hogy döntsék el, hármójuk közül kit áldozzanak fel az emberiség megmentése érdekében. Ahogy ugyanis telik az idő, egyre több katasztrófa történik a világban, előrevetítve az apokalipszis érkezését. Ám miután a két férfinak és örökbefogadott lányuknak semmi kapcsolatuk a külvilággal, rajtuk múlik, hogy elhiszik-e a túszejtők hajmeresztő állítását, és beletörődnek a megváltoztathatatlanba, vagy inkább kockáztatnak, és felveszik a küzdelmet.

A kopogás a kunyhóban hazai bemutatójára alig több mint egy hónap múlva, február 2-án kerül sor. Ti megnézitek majd?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)