Hirdetés

Ilyen lesz Thor új páncélja a Thor: Szerelem és mennydörgésben

|

Chris Hemsworth tizenegyedik alkalommal ölti magára Thor jelmezét, ha beleszámítjuk a Team Thor rövidfilmeket és a Doctro Strange-ben látott cameót.

Hirdetés

Minden korábbinál részletesebb képet kaptunk Thor legújabb szereléséről, amiben majd az új, Szerelem és mennydörgésben feszít. A Marvel egyelőre szűkszavú a készülő filmet illetően, a kapcsolódó ajándéktárgyak azonban egyre több részletet árulnak el Chris Hemsworth legújabb kalandjáról.

Itt például a LEGO egyik készlete mutatta meg, hogy milyen szörnyeteggel kell majd szembenézniük hőseinknek a Thor: Szerelem és mennydörgésben.

Hirdetés

Taikia Waititi, aki a Thor: Ragnarököt is rendezte, azt mondta a készülő produkcióról, hogy ez lesz élete eddigi legőrültebb filmje. Ehhez jól passzol az új akciófigura, amin Hemsworth Thorja szerepel új páncélban, miközben épp pózol.

A karácsonyfadíszként funkcionáló mini Thor egy új, korábban nem látott arany-kék páncélban feszít, miközben bal kezében a Vihartörőt tartja. Korábban a Natalie Portman által játszott Jane Foster ruházatáról is egy akciófigura rántotta le a leplet, így a Marvel rajongói már lassan hozzászokhatnak, hogy ilyen szokatlan forrásokból is érkezhetnek a filmekhez kapcsolódó információk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)