Hirdetés

Ilyen lett volna a Solo: Egy Star Wars-történet Harrison Forddal

|

A deepfake technológia fiatal Han Solót varázsol a legendás színészből.

Hirdetés

Egy darabig most nem kapunk új Star Wars mozit, de még a régiekben is van mit felfedezni, főleg ha a deepfake-mágusok ráeresztik a tudományukat az egyes filmekre. Legutóbb Chris Pratt bújhatott Indiana Jones bőrébe Harrison Ford helyett, most viszont Ford került be az Alden Ehrenreich főszereplésével készült Solo: Egy Star Wars-történet főszerepébe.

Hirdetés

A Shamook nevű YouTuber által feltöltött videó megdöbbentően élethű képet ad arról, hogy milyen lett volna, ha Ehrenreich helyett egy fiatal Fordot látunk a Star Wars spin-off élén. Bár az érzelmek kifejezésén még van mit csiszolni, de a rajongók így is egy érdekes koncepciót kaphattak. Ráadásul a videó végén felbukkanó Lando Calrissian - akit a filmben Donald Glover kelt életre - arcát is kicserélték Billy Dee Williamsére, szóval teljes az élmény:

Ti megnéznétek a teljes Solo filmet Ford arcával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)