Hirdetés

Ilyen lett volna eredetileg a Free Guy befejezése

|

A forgatókönyvíró, Matt Lieberman mesélt kicsit Ryan Reynolds vígjátékának végjátékáról.

Hirdetés

A Free Guy nem csupán az utóbbi évek egyik legkellemesebb vígjátéka lett, de abban is kiemelkedik, hogy végtelenül szórakoztatóan mutatja be a videojátékok világát, igazi korlelet.

Többek között a GameStar Free Guy kritikájában és videós értékelésében, valamint a Puliwood cikkében is olvashattatok már róla, hogy érdemes megtekinteni Shawn Levy rendező és Ryan Reynolds közös projektjét, a pozitív kritikai visszhang pedig meghozta hatását: olyan jól nyitott a film, hogy a Disney már a folytatást akarja. Ez persze nagyban függött attól is, hogyan kerül lezárásra a sztori. 

Hirdetés

Innentől spoiler, ha még nem láttad a filmet!

Szóval, a Free Guy végén úgy tűnik, hogy Millie (Jodie Comer) összejön Guy-jal (Ryan Reynolds), ami furcsa befejezés lett volna, mivel így a lány csak a digitális világon keresztül tudott volna kapcsolatba lépni hősünkkel, ez pedig aláásta volna a film "éld az életed" üzenetének fontosságát.

Szerencsére a történet nem esik bele ebbe a klisébe, és Guy-t egyfajta "szerelmes levéllé" megtéve felfedi Millie előtt, hogy az NPC megalkotója, Klavi (angolul Keys) mindig is szerette őt, míg Guy világi cimborájával, Buddy-val (Lil Rel Howery) éli tovább digitális világát. 

Csakhogy Matt Liebermen forgatókönyvíró a Collidernek adott interjújában elismerte, hogy eredetileg Millie valóban Guy mellett kötött volna ki, ami felvezette volna a folytatást - alakuljon az bárhogy is -, azonban Reynolds és Levy amellett kardoskodtak, hogy a karakterek útjainak úgy kell elválniuk, hogy mégis mindkettejük története happy enddel végződjön.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Lieberman szerint úgy érezték, hogy szükség van egy Ghost-pillanatra (gondoljunk csak Patrick Swayze és Demi Moore filmjének végére), a közönségnek tudnia kell, hogy minden rendben lesz Guy-jal és boldog. 

Bár Lieberman egyelőre nem vett részt semmilyen megbeszélésben, ami a Free Guy 2-t illeti, elmondása alapján rengeteg ötlete van hozzá szórakoztató és váratlan helyekkel, valamint olyan karakterek és dolgok párosításával, amik rendkívül mókásak lehetnek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)