Hirdetés

Ilyen lett volna, ha John Krasinski játssza Amerika Kapitányt

|

A Hang nélkül színészét sokan a Fantasztikus Négyes vezetőjének szeretnék, de egyelőre be kell érniük azzal, hogy milyen lenne Steve Rogersként.

Hirdetés

A világhálón csatangolva bizonyára ti is találkoztatok már olyan rajongói alkotásokkal, ahol John Krasinski (Hang nélkül, The Office, Jack Ryan) van megnevezve Reed Richardsként, felesége, Emily Blunt pedig Sue Stormként szerepel. Bár egyelőre még senki sem vetemedett arra, hogy a Fantasztkus Négyes film jeleneteiben kicserélje Ioan Gruffudd arcát Krasinskiéra, a deepfake-mágusok találtak egy másik alanyt: Chris Evans Amerika Kapitányát

Hirdetés

Kevésbé ismert információ, hogy mielőtt Evans a Kapitány bőrébe bújhatott, többek között Krasinski is versenyben volt a szerepért, ám mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy végül kire osztották a szerepet a Marvel Filmes Univerzumban. Az alábbi deepfake videó azonban megmutatja, hogy milyen lett volna, ha nem Evans formálja meg Steve Rogers karakterét: 

Szerintetek Krasinskivel jobb lett volna a karakter, vagy tökéletes volt Evans előadásában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)