Hirdetés

Ilyen szárnyakkal repkedett volna Keselyű a Pókember 4-ben

|

Tobey Maguire Pókember-filmjei nem bővültek tetralógiává, pedig már jelmez is készült, amelyet John Malkovich húzott volna magára.

Hirdetés

Bár sok rajongónak a Pókember 4 esetén a Tom Holland nevével fémjelzett trilógia folytatása jut eszébe, azonban akadnak jópáran, akik még mindi reménykednek benne, hogy Sam Raimi és Tobey Maguire közös hálószövő kalandjai egyszer egy negyedik felvonással is bővülnek majd. Az, hogy Maguire visszatért Peter Parkerként a Pókember: Nincs hazaútban, reménysugárként hatott egyeseknél, de egyelőre nem készül a Maguire-féle Pókember 4, még ha Raimi nyitott is lenne rá.

Ha belefutottatok nemrég egy Pókember 4 bejelentésbe, az sem volt valós, csak dezinformáció. 

Hirdetés

Az viszont nem légből kapott, hogy a Pókember 3 langyos fogadtatása ellenére a Sony és Sam Raimi tervezték a Pókember 4-et megvalósítani, de a rendező maximalizmusa miatt nem készült el időben a forgatókönyvvel, majd abban maradtak a vállalattal, hogy inkább jöjjön a reboot. A meghiúsult projekttel kapcsolatos részletek közül már sok napvilágot látott az évek során, például az is, hogy Raimi behozta volna Pókember ellenfelének Keselyűt, ám itt még John Malkovichot láthattuk volna Pókember egyik nemezisének bőrébe bújva, aki a karakter egy sötétebb változatát játszotta volna el. 

Most Ken Penders képregényművész Twitteren mutatta meg, hogy a kezdeti elképzelések alapján hogyan nézett volna ki Keselyű jelmeze a folytatásban, noha többnyire csak a szárnyak látszódnak:

Szívesen megnéztük volna, hogy mit hoz ki a karakterből Raimi és Malkovich, pláne, hogy egyes jelenetekben valódi szárnyakkal láthattuk volna, nem teljes CGI-vel, de így sem panaszkodhatunk, hiszen a Tom Holland Peter Parkerként való bemutatkozó filmjében, a Pókember: Hazatérésben láthattuk Keselyűt Michael Keaton erős alakításában, szóval végül nem jártunk rosszul. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)