Hirdetés

Ilyen szereplőgárdával jön a Sonic film első spin-offja

|

A Knuckles sorozat a Paramount+-ra készül, hozzánk a SkyShowtime-mal juthat el.

Hirdetés

A 2020-ban bemutatott Sonic film egyike a leglátványosabb hollywoodi sikertörténeteknek: mindannyian emlékszünk rá, hogyan nézett ki eredetileg szegény karakter az élőszereplős és CGI hibridet alkalmazó adaptációban, a népharag hatására azonban a Paramount visszakozott, és a mozikba küldött változatban már egy sokkal barátságosabb ábrázatú sündisznó kapott helyet. A döntés kifizetődő volt, a Sonic, a sündisznót többnyire szerették a kritikusok, Jim Carrey-nek nagyon jól állt a gonoszkodás, és a kassza is szépen csilingelt, hiszen 85 millió dolláros büdzséből sikerült közel 320 millió dollárt összeszedni. Ez elég is volt ahhoz, hogy a stúdió nagy terveket szőjjön. 

Két évvel később elkészült a folytatás, amely már jóval megosztóbb lett, viszont anyagilag ismét jól teljesített (90-110 millió dollárból 405-öt termelt), szóval nem volt megállás: a Paramount Pictures a harmadik film mellett különböző spin-off tartalmakat is megpedzegetett. 

Hirdetés

Az első ilyen mellékszál egy olyan karakterre fókuszál, aki a Sonic, a sündisznó 2-ben mutatkozott be Idris Elba szinkronjával kísérve: ő az erejére építő Knuckles. Eddig csupán annyit tudtunk a projektről, hogy a Paramount+-ra készül és Elba visszatér, most viszont kiderült több konkrétum is. 

Elba valóban újra meg fogja szólaltatni a figurát, de a Variety értesülései szerint nem ő az egyetlen, akit visszahoznak a második részből, hanem a Maddie-t játszó Tika Sumptert (Pofázunk és végünk) és Adam Pally-t (Happy Endings, The Mindy Project) is, aki az egyik rendőrt, Wade-et alakította. Rajtuk kívül a stábhoz csatlakozott Edi Patterson (Az erényes emstone-ék, Tőrbe ejtve), Julian Barratt (Nagy Katalin - A kezdetek, Bloods), Kid Cudi (Ne nézz fel!, Akik mi vagyunk) és Ellie Taylor (Ted Lasso, Plebs) is, de fel fog bukkanni Rory McCann (Trónok harca, Jumanji) is. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A második és harmadik film eseményei között játszódó sztori állítólag arról szól majd, hogy Knuckles beleegyezik abba, hogy Wade a pártfogoltja legyen és megtanítsa őt az echidna harcosok módszereire. A sorozat forgatása jelenleg is zajlik Londonban, a vezető író John Whittington (LEGO Batman: A film, DC Szuperállatok ligája), a Sonic filmeket rendező Jeff Fowler pedig nem csupán a piloton dolgozik, hanem executive producerként az egész szérián. A Sonic, a sündisznó 3. várhatóan 2024 decemberében fog a mozikba kerülni, szóval a Knuckles sorozatot még azelőtt láthatjuk majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)