Hirdetés

Ilyen szupergonoszok lennének az országok, Magyarországból egészen para antagonista válna

|

Egy mesterséges intelligencia elképzelte, milyen szupergonosztevő válhatna az egyes országokból.

Hirdetés

A Midjourney képgeneráló mesterséges intelligencia nem egyszer bizonyította már "tehetségét" a múltban, elég csak a porcelán Batman maszkra, vagy épp a 80-as évekbeli sitcom szereplőiként megjelenő magyar Twitch-streamerekre gondolni - ugyanezen a vonalon a dark fantasy gyűjtés is megér egy misét.

Most egy talán minden korábbinál őrültebb, épp ezért végtelenül zseniális ötletbe futottunk vele: valaki arra kérte meg a Midjourney MI-t, hogy álmodja meg, milyen képregényes szupergonoszok lehetnének a Föld országai. A végeredmény magáért beszél. 

Hirdetés

És rögtön külön ki is kell emelni hazánkat. Magyarország szupergonoszként talán leginkább egy Batman-Joker hibridre, vagy egészen konkrétan a The Batman Who Laughs nevezetű konkrét DC-s gonoszra hasonlít - ez a gonosztevő egy alternatív univerzumos Bruce Wayne, aki megöli a helyi Jokert, a gonosztevő testéből azonban felszabadulnak azok a mérgező vegyületek, amik magát Bruce-t is egy Jokerhez hasonló pszichopatává változtatják testileg és lelkileg.

Íme a magyar szupergonosz, akivel tényleg nem szívesen találkozna össze az ember:

Érdemes persze megnézni az alábbi videóban a teljes projektet is, annak minden szupergonoszával.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)