Hirdetés

Ilyen tartalmakkal bővül a Disney+ júliusban

|

Andrew Garfield, Bob Burgerfalodája és High School Musical is akad a havi felhozatalban.

Hirdetés

Június 14-én Magyarországon is elrajtolt a Disney streaming szolgáltatása, ennek köszönhetően a hazai nézők az otthon kényelméből élvezhetik olyan világbrandek tartalmait, mint a Disney, a Marvel, a Pixar, a Star Wars és a National Geographic, a Star kategória alatt egyesülő Hulu és 20th Century Studios tartalmakról nem is beszélve. Már az induláskor is temérdek filmből és sorozatból lehetett választani, amik nagy része magyar szinkronos vagy feliratos volt, és a platform júliusban is számos újdonsággal fog bővülni, például teljes évadokkal vagy a mozikat elkerülő alkotásokkal. 

Hirdetés

A Joey King és Dominic Cooper főszereplésével készült az A hercegnő (The Princess) már július elsejétől megtekinthető, amely a megmentésre váró szépség kliséjét igyekszik kiforgatni azáltal, hogy harcos amazont farag a hercegnőből. Július 6-tól az Igazi amerikai horror sztori első évadának első három része válik nézhetővé, amely az Amerikai Horror Storyval szemben egy mini-dokumentumsorozat egy család megrázó történetével a középpontban. A Rick és Morty alkotóinak animációs sorozata, a Solar Opposites, avagy magyarul Vigyázz, ufók! harmadik szezonja július 13-tól darálható a Disney+-on, valamint ekkor kerül fel a Bob Burgerfalodája egész estés film is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Július 20-tól azok szörnyülködhetnek a Gyilkosság a vadonban (Wild Crime) fogyasztásával, akik kíváncsiak a nemzeti parkokban elkövetett bűncselekményekre, de ugyancsak a bűnügyekre fókuszál ugyanettől a naptól kezdve a Los Angeles: A halál városa dokusorozat első évada is. Nem könnyű témáról szól az Andrew Garfield nevével fémjelzett Under the Banner of Heaven sem, amely július 27-től mutatja be azokat az eseményeket, amik egy nő és kislánya meggyilkolásához vezettek 1984-ben - minden rész egyszerre kerül fel. A nyomasztó sztorik után újabb High School Musical produkció igyekszik feldobni a hangulatot 27-től, hetente jönnek majd az új epizódok belőle. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)