Hirdetés

Ilyen tartalmakkal bővül a SkyShowtime áprilisban

|

Olyan újdonságok jönnek a platformra, mint a Grease előzménysorozat és Jordan Peele tavalyi filmje.

Hirdetés

A streamingszolgáltatókat összehasonlító cikkünkben és videónkban feltérképezhettétek, hogy melyik előfizetés mennyibe kerül, a SkyShowtime pedig hamarosan el fogja veszíteni az egyik nagy előnyét a piacon, ugyanis már csak április 11-én éjfélig lehet 50 százalékos kedvezménnyel beszállni, utána a teljes árat, 999 forint helyett 1999 forintot kell majd havonta fizetni. 

A SkyShowtime igyekezett olyan tartalmakkal bővíteni a felhozatalt az elmúlt hónapokban, ami meggyőzi a felhasználókat a maradásról vagy az előfizetésről, márciusban például felkerült az HBO Maxról leszedett A besúgó, a Harrison Ford és Helen Mirren főszereplésével készült 1923 első részei, a Jeremy Renner nevével fémjelzett Mayor of Kingstown epizódjai és a két tavalyi horrorfilm is. 

Hirdetés

Az áprilisi kínálat azonban már jóval szegényesebbre sikerült, noha így is becsúszott egy-két premier. A kiemelt tartalom egyértelműen a kultikus Grease előzménye, a Rise of the Pink Ladies, amely négy évvel az eredeti film és a rock'n roll térhódítása előtt játszódik. De muszáj megemlíteni az Oscar-díjas Jordan Peele tavalyi filmjét, a Nemet is, amely Daniel Kaluuya, Keke Palmer és Steven Yeun szereplésével hozza ránk a frászt. Íme az összes áprilisi újdonság: 

Sorozatok

  • Grease: Rise of the Pink Ladies (1-2. rész április 7-től nézhető, utána hetente új rész)
  • Drift - Partners in Crime 1. évad (április 25.)
  • Esküdt ellenségek 22. évad (hetente új részek)
  • Mayor of Kingstown 2. évad (hetente új részek)
  • Rabbit Hole 1. évad (hetente új részek)

Filmek

  • Nem (április 19.)

Ti mit gondoltok az áprilisi tartalmakról?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)