Hirdetés

Ilyenek lennének a mesebeli hercegnők a valóságban – egy mesterséges intelligencia szerint

|

Elza, Vaiana, Fiona és társaik egy videóban elevenednek meg.

Hirdetés

A Disney generációk óta szórakoztatja kicsiket és nagyokat egyaránt, hercegnői pedig önbizalmat adtak a reménytelenül romantikus lelkeknek. Mindenki ismeri és imádja őket, nem véletlen, hogy olyan sok helyen, illetve módon bukkannak fel a popkultúrában.

Megalkották már őket Street Fighter és Mortal Kombat karakterekként, fel lehetett őket hívni némi cseverészés érdekében, sőt még azt is elképzelte a közösség, hogy milyenek lettek volna a rajzfilmek, főszerepben Baby Yodával

Hirdetés

Az a koncepció is nagy népszerűségnek örvend a közösségi médiában, hogy különböző kitalált karaktereket próbálnak meg élőként ábrázolni, most éppen a TikTokon megy nagyot a dolog. A Tony Aubé által nemrégiben közzétett TikTok-videóban a népszerű Disney-rajzfilmes hercegnők és a mesterséges intelligencia segítségével megalkotott élőszereplős változatuk összehasonlítását láthatjuk. A felhozatalban helyet kapott Elza (Jégvarázs), Jázmin (Aladdin), Ariel (A kis hableány), Vaiana és Fiona (Shrek) is. Az eredmény egyszerre meglepő és zavarba ejtő: 

@tony.aube Reply to @katleenrousseau Who do you want to see next?? #whenwomenwin #crazy #disney ♬ Winter - AShamaluevMusic

Persze a Disney-nek nincs szüksége hasonló trükkökre, hiszen a vállalat számos élőszereplős filmet küldött mozikba már, amikben láthattunk valódi Disney hercegnőket is, elég az Aladdinra, a Hamupipőkére és a Mulanra gondolni, valamint jövőre jön A kis hableány feldolgozása is. 

Mindenesetre a kérdés adott: ti melyik karaktert látnátok legközelebb ilyen formában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)