Hirdetés

Ilyennek képzeli el magát X Professzorként Giancarlo Esposito

|

Nem csak a rajongók, de Esposito maga is azt szeretné, hogy ő legyen az MCU-ban az X-Men vezetője.

Hirdetés

A Marvel Studios sokáig nem vezethette be az MCU-ba a mutánsokat, de miután a Disney felvásárolta a Foxot, az X-Men végre, lassacskán elkezdhetett beszivárogni a Marvel filmes univerzumába.

Patrick Stewart vendégszereplése a Doctor Strange 2-ben csak egy lépés volt, Ms. Marvel eredettörténetének csavarja pedig egy másik. Kevin Feige nem titkolja, hogy mutánsokkal akarja feltölteni az univerzumot, és a vezetőjük akár Giancarlo Esposito is lehetne.

Hirdetés

Ez utóbbi nagyrészt csak a rajongók kívánsága. A Disney még nem jelentett be konkrétumokat Xavier jövője kapcsán, de az biztos, hogy Esposito nem zárkózik el a szereptől. A Boston Fan Expón elmondta, hogy ha ő kapná a szerepet, hogyan alakítaná a professzort.

"Erővel, eleganciával és nyugalommal adnám a karaktert. Egy olyan embert játszanék, aki képes irányítani a káoszt, de képes arra is, hogy inspiráljon és felemeljen másokat."

Ti mit szólnátok, ha Giancarlo Esposito játszaná az új X Professzort?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)