Hirdetés

Imádnánk ezt a Rick és Morty sorozatot

|

Nemcsak a címszereplők, az Adult Swim is érti a tréfát. Wubba Lubba dub-dub!

Hirdetés

Pár napja már széles mosolyt varázsolt a rajongók arcára az Adult Swim azzal, hogy bejelentette a Rick és Morty 5. évadának dátumát és kiadta hozzá az első trailert, de a csatorna nem érte be ennyivel.

Április elsejére is készültek egy mókás videóval, amely lerántja a leplet a sorozat első spin-offjáról, viszont sajnos annak nem Kakiskuki Úr (Mr. Poopybutthole), Madárszemély (Birdperson) vagy valamelyik Mr. Csicska (Mr. Meeseeks) a főszereplője, hanem pár bébi. 

Hirdetés

A csatorna átnevezte magát Adult Swim Juniorra és bejelentette minden idők legfontosabb szériáját, a Rick and Morty Babies-t, amely kedvenc karaktereink csecsemőkori változatait vonultatja fel. Ennek keretében átszabták a sorozat főcímét is, hogy idomuljon a totyogós főszereplők kalandjaihoz. Zseniális minden másodperce. 

Az Adult Swim ráadásul ennél is továbbment, és az Entertainment Weekly információi szerint átszinkronizáltatta az egyik legjobb epizódot, a Total Rickallt (2. évad 4. rész) gyerekhangokkal, amit az átnevezett YouTube csatornájukon lehetett látni. 

Kár, hogy a Rick and Morty Babies nem valós, pedig valószínűleg sok rajongó örömmel nézte volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)