Hirdetés

Íme a 10 legnépszerűbb, játékból készült sorozat

|

Valaki összeszedte a legjobb sorozatokat, amelyek videojátékok alapján készültek és míg van pár meglepő résztvevő, az első helyezettet valószínűleg mindenki meg tudja tippelni.

Hirdetés

Gamer körökben nagyon sokáig kitartott az az általános vélekedés, hogy a játékokból nem készülnek jó adaptációk és míg ez hosszú ideig valóban így is volt, az utóbbi években egyre több produkciónak sikerült rácáfolnia erre a pesszimista hiedelemre. Az olyan animációs sorozatok, mint a Castlevania, az Arcane vagy a nemrég bemutatkozott élőszereplős The Last Of Us bebizonyították, hogy értő kezek között igenis kiváló adaptációk készülhetnek, amelyek nem csak tisztelettel nyúlnak az alapanyaghoz, de remek történeteket mesélnek el.

Ennek tükrében egy rajongó úgy gondolta, hogy most már időszerű lenne rangsorolni ezeket az adaptációkat és el is készítette ezt az alábbi listát, amely az egyes játékok és a hozzájuk tartozó sorozatok értékelését átlagolva határozza meg a sorrendet az IMDb adatbázisára támaszkodva.

Hirdetés

Aki figyelte a kínálatot az elmúlt években, az valószínűleg nem fog meglepődni a lista első néhány helyezettjén, de ettől függetlenül akad néhány érdekes darab, mint pl. a Gangs Of London (ami egy 2006-os, erősen közepes PSP játék alapján készült) vagy az 1995-ös Earthworm Jim, ami ennyi év után is egészen szép helyezést tudott elérni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)