Hirdetés

Íme a How I Met Your Father szereplői, Uber-sofőr és gazdag modell is lesz

|

Továbbra is formálódik a Hilary Duff főszereplésével készülő spin-off sorozat.

Hirdetés

Valamikor a nem túl távoli jövőben, de mindenképpen legalább hét-nyolc évvel az Így jártam anyátokkal fináléja után érkezik egy spin-off, ami hasonló koncepcióra épül, viszont egész más karaktereket mutat be. A How I Met Your Father (aminek címét jó eséllyel Így jártam apátokkalnak fogják fordítani, de még várunk, mielőtt így hivatkoznánk rá), főszereplőjét Hilary Duff alakítja majd, aki a fiának meséli, hogyan találkozott a férjével. 

Most kiderült, hogy a Veronica Marsból ismert Chris Lowell, valamint Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran és Suraj Sharma is csatlakoztak a szereplőgárdához, és részben azt is tudjuk, milyen szerepeket osztottak rájuk.

Hirdetés

Lowell egy Jesse nevű zenész lesz, aki egyébként Uber-sofőrként is dolgozik, Sid (Sharma) az ő szobatársa, egyben bártulajdonos, Tran Jesse fogadott hugát alakítja, aki nemrég költözött New Yorkba, Raisa pedig Valentinát, egy stylistot és Duff egyelőre meg nem nevezett karakterének szobatársát. Végül ott van Charlie (Ainsley), egy jól menő modell, aki szerelmes Valentinába, ezért költözött a városba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A How I Met Your Father első tíz epizódja a Hulun lesz látható, jelenleg a gyártás zajlik, premierdátum még nincs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)