Hirdetés

Íme az élőszereplős Avatar: Az utolsó léghajlító szereplőgárdája

|

Az Avatar: The Last Airbender sorozat a Netflixen fog bemutatkozni.

Hirdetés

Annyi projekt készül épp a Netflixnél, hogy még talán az ott dolgozók is nehezen tudják észben tartani, de azért néha kapunk híreket szereposztásokról, premierdátumokról. Most a 2018-ban bejelentett Az utolsó léghajlító sorozat lépett egyet előre: elárulták, kiket láthatunk majd négy fontos karakter szerepében.

Azt, hogy mikor kezdődik a széria, még nem ismertették, viszont az már biztos, hogy Aangot Gordon Cormier, Katarát Kiawentiio, Sokkát Ian Ousley, Zukót pedig Dallas Liu formálja meg. Őket lejjebb képen is láthatjátok.

Hirdetés

Érdekes lesz látni, mit hoznak össze a készítők, főleg miután tavaly Michael Dante DiMartino és Bryan Konietzko, az Avatar atyjai kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva távoztak, mondván akár jó, akár rossz  lesz a végeredmény, az biztos, hogy nem olyan, mint amilyennek ők elképzelték.

A Showrunner Albert Kim lesz (Sleepy Hollow, Nikita), aki kiemelte, hogy vizuális effektekkel fogják hűen átültetni az animációs sorozat látványvilágát, mert ez ma már nem akadály. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)