Hirdetés

Íme az új kis hableány: megérkezett az első kép a Disney élőszereplős Arieljéről

|

Halle Bailey így tudatta a világgal, befejeződött A kis hableány forgatása.

Hirdetés

A Disney nem mostanában fog leállni az klasszikus mesék élőszereplős adaptációival. Érkezik például az új A kis hableány, mely forgatása nemrég fejeződött csak be. Erről maga a főszereplő, Halle Bailey posztolt az Instagramon.

Bailey egyúttal azon is elmerengett, hogy még csak 18 éves volt, amikor Ariel szerepére jelentkezett, most pedig már 21 éves - ennyire elhúzódott a forgatási munka a pandémia miatt.

Hirdetés

Most viszont rögzítette a csapat az utolsó helyszíni felvételeket is, így már csak az utómunka maradt hátra - a csak teljesen idézőjeles, mérget vehettek rá, hogy rengeteg meló lesz még a filmmel, mire mozikba kerülhet. Erre egyébként nem tudni, mikor kerülhet sor, az élőszereplős A kis hableány egyelőre nem rendelkezik pontos premierdátummal. 

A filmben tehát Halle Bailey alakítja Arielt, Jonah Hauer-King lesz a hableány szerelme, Eric herceg, Melissa McCarthy kapta Ursula, a tengeri boszorka szerepét, Javier Bardemmet pedig majd Triton királyként láthatjuk. Daveed Diggs szinkronizálja Sebastiant, Jacob Tremblay hangján szólal meg Ficánka, Awkwafinának pedig Hablaty, a sirály szinkronszerepe jutott.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)