Hirdetés

Íme Hugh Jackman válasza arra, hogy Rozsomák feltűnhet a Deadpool 3-ban

|

Az internet megőrült attól, hogy sokunk örök Rozsomákja a telefonjába nézett. Jackman persze nem hagyhatta szó nélkül a bepörgött rajongók reakcióját.

Hirdetés

Nagyjából a Deadpool 3 projekt létezése óta pörögnek pletykák Rozsomák és Hugh Jackman visszatéréséről. A következő Deadpool film lesz a karakter első köre a Marvel Cinematic Universe részeként, így adná magát, hogy régi barátjával együtt tegyék tiszteletüket ebben az új világban.

Persze egyelőre még semmi sem biztos. Sem Jackman, sem Reynolds, sem senki más nem szolgáltatott hivatalos bejelentést a nagy izgalommal várt cameo kapcsán.

A történet ott folytatódott, hogy Jackman kirakott egy teljesen semmitmondó fotót magáról, ahogy a telefonját nézi. Ettől persze bepörögtek a rajongók, azonnal elkezdtek elméleteket gyártani, mondván, hogy biztos a Disneytől vagy Ryan Reynoldstól jött üzenete.

Hirdetés

A színész erre a maga módján reagált. Ezúttal is teljesen ártatlan fotót rakott ki, azzal a szöveggel, hogy:

"Na, lássuk, hogy az ábrázatom ma milyen pletykákat fog elindítani..."

Az MCU rajongó a következő két hétben ezt a képet fogják elemezni, kíváncsiak leszünk, meddig sikerül elfocizni érdeklődésük és vágyakozásuk fenntartását. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)