Hirdetés

Immár a Wonder Woman 1984 az IMDb-n legrosszabbra értékelt DCEU mozi

|

A 2016-os Suicide Squad helyét vette így át az új Wonder Woman film.

Hirdetés

A Wonder Woman 1984 első kritikái inkább pozitívak voltak, de később maguk a nézők már nem vélekedtek ilyen fényesen Patty Jenkins filmjéről. A stúdió mindenesetre egyelőre elégedett, pénzügyileg sikerült az előzetes elvárásokat felülmúlnia a Wonder Woman 1984-nek (a járványhelyzet miatt nyilván más célokat tűzött most ki a Warner, mint szokványos esetben), a pandémia kitörése óta még egyetlen film sem teljesített ilyen jól az Egyesült Államokban, és már hivatalosan be is jelentették az újabb folytatást

Mindez azonban nem változtat azon, hogy a nézők elég keményen odaszúrtak a Wonder Woman 1984-nek azokon a felületeken, ahol mozikat lehet értékelni, ez látszik a film IMDb-s értékelésén is. 

Hirdetés

A 2013-as Acélember óta vizsgálva ezidáig a 2016-os Suicide Squad - Öngyilkos osztag kapta a legrosszabb értékelést az IMDb-n, egészen pontosan kereken 6-os az átlaga. A Wonder Woman 1984 viszont "lekörözte" David Ayer filmjét, ez a mozi ugyanis jelenleg 5,7 ponton áll. Érdekesség, hogy az első Wonder Woman film épp az IMDb-s DCEU lista legelső helyén áll 7 pontos értékeléssel - őt az Aquaman követi 6,9 ponttal, majd a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala jön 6,4-gyel.

Nem jobb a helyzet egyébként a Metacriticen sem, ott 59 pontnál jár a kritikák átlaga, a User Score pedig 4,3. A Rottentomatoes oldala némiképp kedvezőbb képet fest a filmről, itt 63%-os a Tomatometer, az Audience Score pedig 72%.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)