Hirdetés

Indiana Jones 5 - újabb egy évet csúsztattak rajta

|

Nehezen akar elkészülni Ford utolsó Indiana Jones filmje, pedig a színészlegenda egy perccel sem lesz időközben fiatalabb.

Hirdetés

Tavaly áprilisban írtunk arról, hogy a Disney mégsem fogja tudni tartani az ötödik Indiana Jones mozi 2019-re tervezett bemutatóját, éppen ezért egészen 2020. július 10-ig csúszik a premier. Nos, a legfrissebb hírek szerint még ennél is többet kell majd várni kedvenc régészprofesszorunk legújabb kalandjára.

Hirdetés

Most ugyanis kiderült, hogy az Indiana Jones 5 premierdátuma 2021. július 9-re módosult, tehát egy újabb teljes évet toltak rajta. A legvalószínűbb az lehet, hogy írócsere állhat az újabb csúszás mögött. Immár ugyanis nem David Koepp felel a forgatókönyvért, ezt a feladatot az a Jonathan Kasdan vette át tőle, akinek legutóbb a Solo: Egy Star Wars-történet köszönhettük. Kérdés persze, hogy ez a váltás örömre vagy inkább félelemre ad okot, ezt döntsétek el ti. Az viszont makacs tény, hogy 2021-re Harrison Ford már bizony 78 éves lesz, sőt pár nappal a most tervezett bemutató után ünnepli majd 79. születésnapját. Már az is kiderült, hogy ez lesz Ford utolsó menete kalappal a fején és ostorral a kezében, de lehet, hogy inkább a régi mozik fiatal hőseként emlékeznének majd szívesebben vissza rá a rajongók. 

A fentieken túl az is biztos, hogy a filmet Steven Spielberg rendezi, Shia LaBeouf pedig nem tér vissza - utóbbi talán nem is baj. Nektek mi a véleményetek az ötödik Indiana Jones film csúszásáról? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)