Hirdetés

Indiana Jones 5 - eltolták a premier dátumát

|

Úgy néz ki, hogy az eredeti tervekkel ellentétben az Indiana Jones mozi mégsem ér ide 2019-re.

Hirdetés

Tegnap a Disney több film premierdátumát is lefixálta, és míg a legtöbben örülhettünk, Harrison Ford rajongói számára ez kevésbé volt vidám. Az Indiana Jones 5 ugyanis nem szerepelta 2019-es listában.

Eredetileg az Indiana Jones 5 2019. július 19-én futott volna be, de a helyet átadta Jon Favreau élőszereplős Oroszlánkirály adaptációjának, és elcsúszott 2020. július 10-re.

Annyira azért nem vagyunk falhoz vágva a meglepődöttségtől, lévén a stúdió nem beszélt túl sokat még az új filmről. Annyit tudunk jelenleg, hogy Steven Spielberg és Harrison Ford is visszatérnek, a forgatókönyvért pedig David Koepp felel.

Addig azért vár még ránk majd egy Star Wars IX is, úgyhogy csak kibírjuk valahogy az Indiana Jones 5-ig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)