Hirdetés

Indiana Jones 5 - visszatért az eredeti forgatókönyvíró?

|

Elég ködös, hogy pontosan mi is a helyzet a következő Indiana Jones-filmmel, de elméletileg ismét fontos változás történt körülötte.

Hirdetés

A legfrissebb információk szerint 2021. július 9-én fog debütálni a mozikban a legendás Indiana Jones következő kalandja, amiről jelenleg nagyon kevés információval rendelkezünk. Ezúttal sem lettünk sokkal okosabbak, de úgy tűnik, történt valami a projekt háza táján.

Hirdetés

Eredetileg David Koepp felelt a film forgatókönyvéért, de aztán átvette tőle a stafétát Jonathan Kasdan. Később pedig történhetett egy újabb váltás, mert legutóbb már arról pletykáltak, hogy Dan Fogelman lett az új forgatókönyvíró. Viszont most úgy tűnik, ismét Koepp dolgozik az Indiana Jones 5-ön, ugyanis a Den of Geek interjújában maga az író jelentette ki ezt, és hozzátette még azt is, hogy szerinte ezúttal egy jó ötlettel sikerült előállniuk.

A premier ugyan még elég messze van, de nem bánnánk, ha már kicsit tisztázódna a helyzet a film körül, és kiderülne egy-két érdekesebb részlet róla. Ti várjátok már az Indiana Jones 5-öt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)