Hirdetés

Harrison Ford szerint hamarosan kezdődik az új Indiana Jones film forgatása

|

A színész előreláthatólag nyár végén veszi magához újra az ikonikus kalapot és az ostort.

Hirdetés

Több, mint tíz éve volt, hogy utoljára láthattuk a kalandos életű archeológus kincsvadászatainak legutóbbi felvonását. Mivel Harrison Ford már akkor is benne járt a korban, egyáltalán nem volt kézenfekvő, hogy az ikonikus széria vele folytatódjék, ha egyáltalán folytatódik. Megannyi pletyka és találgatás után most a címszereplő erősítette meg, hogy még idén nekilátnak a következő mozi munkálatainak. 

Hirdetés

Ford a népszerű műsorvezetőnő, Ellen DeGeneres műsorában találta szemben magát a fogós kérdéssel, hogy mikor bújik legközelebb a régészprofesszor bőrébe. A közönség ilyenkor alkalmakkor többnyire semmitmondó süketelésre számíthat, azonban a színész ezúttal nem kertelt, egyenesen kibökte, hogy a következő Indiana Jones film forgatása nyár vége felé kezdetét veszi:

Valószínűleg jelenleg a forgatókönyv kalapálása zajlik David Koepp vezényletével, azonban amint nekilátnak a produkciónak, Steven Spielberg is elfoglalja majd helyét a rendezői székben. Noha az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságában úgy tűnt, Shia LaBeouf átveszi a stafétát, a jelenlegi infók alapján ő nem tér vissza a következő moziban, ami előreláthatólag 2021. július 10-én debütál majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)