Hirdetés

Indiana Jones - Harrison Ford a következő filmben veszi fel utoljára a híres kalapot

|

Maga Steven Spielberg erősített rá arra, amit már nagyon sokan sejtenek.

Hirdetés

Az ötödik Indiana Jones film már biztosan el fog készülni, bár a forgatási munkák csak jövő áprilisban indulnak el. Addig is Spielberg elkezdheti keresni Harrison Ford utódját, aki minden bizonnyal utoljára játssza el Indy szerepét.

Hirdetés

Ez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy itt vége is lesz a szériának, nyilatkozta Steven Spielberg.

"Egészen biztos vagyok benne, hogy ez lesz Harrison Ford utolsó Indiana Jones filmje, de utána is biztosan folytatódik majd a sorozat."

A rendező azt is megemlítette, hogy nagyobb változásoktól sem rettennek el Ford helyettesítéseként.

"Lehet, hogy át kell majd alakítanunk a Jones nevet Joanra. Semmi gond nem lenne azzal sem."

Lehet, hogy az Indiana Jones hatodik részében női kincsvadászt kapunk? Ez sincs kizárva Spielberg szerint, kérdés persze, hogy egy ekkora változtatás egy ilyen népszerű karakter esetében mekkora népharagot vonna maga után. Ez viszont már csak 2020 után fog kiderülni, ugyanis abban az évben (egészen pontosan júliusban) landol az ötödik Indiana Jones film a mozikban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)