Hirdetés

Inferno előzetes - kipusztul az emberiség?

|

Befutott a Dan Brown regénye nyomán készült Inferno első előzetese, rögtön két nyelven.

Hirdetés

Megérkezett az első előzetes a Dan Brown regénye nyomán készült Infernóhoz, ami A Da Vinci kód, valamint az Angyalok és démonok filmek folytatása. Így értelemszerűen Tom Hanks is visszatér Robert Langdon professzor szerepében, aki műtárgyakon elrejtett nyomokon keresztül kutatja a megoldást, amely az emberiség sorsára lehet kihatással.

Langdon ezúttal amnéziában szenved és mindössze Dante néhány sora vezeti őt a megoldás felé. Segítségére van még a Firenzében zajló hajszában egy orvosnő, Sienna Brooks is, hogy együtt megállítsanak egy világot fenyegető katasztrófát. Hanks mellett még fontos szerephez jut a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet főszerepét alakító Felicity Jones, az Életrevalókból ismert Omar Sy, míg a főgonoszt a méltatlanul alábecsült, de mindig zseniális Ben Foster alakítja majd. 

Brown könyvéből David Koepp (Az elveszett világ, Pókember, Indiana Jones és a Kristálykoponya királysága) írta a forgatókönyvet, és az előző két Langdon sztorihoz hasonlóan ezt is az Oscar-díjas Ron Howard rendezte, ráadásul javarészt hazánkban forgatták a filmet. A bemutató október 28-án esedékes, és a fent látható angol előzeteshez mindjárt itt a teljesen más tempójú szinkronos verzió is a MoziCom jóvoltából.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)