Hirdetés

Ingyen lehet nézni a Macskafogó mindkét részét az egyik streaming platformon

|

Korlátozott ideig, Ternovszky Béla 80. születésnapja alkalmából tették ingyenessé a két Macskafogót.

Hirdetés

Közel negyven évvel bemutatkozása után is élmény újranézni a Macskafogót, már pusztán a máig lelkesen idézett beszólások és beszélgetések miatt is. Aki eddig nem látta, annak sem késő pótolni a hiányosságot, sok régi filmmel ellentétben ez ma is vicces és közérthető.

A Filmio streaming platformon számos klasszikus mellett ez is megtalálható, a Nemzeti Filmintézet pedig azzal tiszteleg a 80. születésnapját ünneplő Ternovszky Béla munkássága előtt, hogy vasárnapig ingyenessé tette mind az első, mind a 2007-ben kiadott második részt.

Hirdetés

Emellett ingyen megtekinthető Ternovszky 1970-ben készült Modern edzésmódszerek című díjnyertes alkotása, egy hatperces animációs film, arra is ajánlott rászánni az időt.

A filmek megtekintéséhez - akármit is sugall a fenyegető Előfizetés gomb az adatlapjukon - csak egy ingyenes regisztráció szükséges, de ez gyorsan elintézhető.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)