Hirdetés

Elkaszálják az Inhumans sorozatot?

|

Baljós felhők gyűlnek az ABC Marvel szériája felett, és egyre inkább úgy tűnik, hogy nem fog második szezont kapni az Inhumans.

Hirdetés

Még a Marvel rajongók sem tudtak őszintén beleszeretni az Inhumans sorozatba, aminek már az első trailerei sem néztek ki nagyon jól. Az első, 8 részes évad egyszerűen nem adta át az univerzum számkivetettjeinek sorsát, és emiatt egyre inkább úgy tűnik, nem is kap folytatást.

Hirdetés

SpoilerTV  jelentette, hogy az ABC levette a sajtós oldaláról az Inhumans részlegét. Aki megpróbálja betölteni a korábbi portált, azt egy 404-es üzenet várja. Miután a széria kemény 10 százalékon áll a Rotten Tomatoes kritikai gyűjtőoldalon, ez nem is annyira meglepő.

Korábban maga az ABC feje, Channing Dungey is bevallotta, hogy az itthon Embertelenek néven futó széria nem hozta a számokat, amiket vártak volna tőle. Nem lennénk nagyon meglepődve, ha a napokban megjönne a hivatalos megerősítés, addig azonban ezt kezeljétek pletykaként.

Sajnálnátok a kaszát, vagy mehet az Inhumans a levesbe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)