Hirdetés

Így néz ki a házi készítésű Hulkbuster a való életben

|

Két őrült brit megépítette Vasember behemót páncélját a hátsó udvarukban.

Hirdetés

Talán csak Colin Furze és James Burton párosa emlegethető egy lapon Tony Stark mérnöki zsenijével. A két férfi összerakott egy működő Hulkbuster páncélt - méghozzá az eBay-en összevásárolt alapanyagokból.

Hirdetés

A páncél 3,2 méter magas, hidraulikusan működik, és még be is lehet szállni, hogy az ember irányítsa egy házi gyártású joystickkel. Gyalogolni (és repülni) sajnos nem tud, de beépítettek egy lángszórót az egyik karjába, így legalább fel lehet vele gyújtani a kertet. Nézzétek meg működés közben is!

Furze csatornáján egyébként az építésről is találhattok videókat, meg még sok minden mást, elég klassz dolgokat épít emberünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)