Hirdetés

Golyóálló Vasember páncél készült, amivel még repülni is lehet

|

Méghozzá a Mythbustersből ismert Adam Savage-nek köszönhetően.

Hirdetés

Sokan sokféleképp alkották már meg Vasember páncélját, de Adam Savage új műsorában, a Savage Buildsben nem érte be kevéssel. Azért még nem sikerült tökéletesen újraalkotni Tony Stark ruháját, de szépen haladunk.

Hirdetés

A Mark II páncélt 3D nyomtatással, titániumból készítette el, hogy ne fogjanak rajta a lövedékek. Az alábbi, a műsorból kiragadott részletben azt láthatjuk, sikerül-e megállítania egy .22-es lőszert, de a 9mm-es és a .45-ös tesztjét már csak a műsor nézői tekinthetik meg.

Ahhoz, hogy repüljön is az öltözék, a Gravity Industriesnál tevékenykedő Richard Browning segítségét kérte, akinek van némi tapasztalata jetpackekkel. A nyolcrészesre tervezett Savage Builds első része hivatalosan csak az Egyesült Államokból nézhető meg ingyen, de a CNET videójában láthatjuk a Vasember páncélt működés közben. Még nem az igazi, de alakulgat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)