Hirdetés

Ellopták a valódi Vasember páncélt

|

Mármint nem úgy valódi, hogy repül, és rakéták vannak a bal karjában. Az eredeti jelmez-páncélról van szó, amit Robert Downey Jr. hordott.

Hirdetés

Az LAPD már megindította a nyomozást az eltűnt Iron Man páncél, a Mark III kapcsán. A jelmezt eredetileg egy Los Angeles-i raktárban tárolták, aminek tulajdonosa azt nyilatkozta, hogy utoljára februárban látta azt.

Hirdetés

Azóta már volt egy Avengers: Infinity War vörös szőnyeges bemutató is, ahová kivitték a szerelést, mint az MCU történelem egyik mérföldkövét, az április végi esemény után azonban teljesen eltűnt a cucc. Az LAPD-nek egyelőre se gyanúsítottja, se valódi nyoma nincs azzal kapcsolatban, hogy ki vihette el.

A páncél értéke 320 000 dollárra lett felbecsülve, de akár többet is érhet, tekintve, hogy éppen most lett 10 éves az MCU. Az LAPD egyelőre megkért minden rajongót, hogy figyelje a fórumokat, és ha gyanús ajánlatot lát, azt jelentse a rendőrségnek.

A sajtó jót mulat azon, hogy amúgy lehet csak Adrian Toomes szabadult ki a börtönből, és másodszorra sikerrel járt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)